Skip to main content

Via-MultiClean, de 100% oplosmiddel vrije biobased reiniger

Bij het repareren van gaten in het wegdek met Biobased Rephalt of het vullen van scheuren en naden met Biobased Refug worden gereedschappen gebruikt en deze worden uiteraard vies. Het is zaak om de gereedschappen na gebruik goed te reinigen anders zit er binnen no time een flinke aangekoekte laag materiaal vast aan het gereedschap. En als je biobased materialen gebruikt waarom dan ook niet een biobased reinigingsmiddel? Want dat is precies wat de Via-MultiClean is.

Traditionele reinigingsmiddelen om bitumen van gereedschap af te krijgen bevatten vaak veel oplosmiddel. Oplosmiddelen zijn vluchtige organische stoffen die doorgaans slecht zijn voor de gezondheid en voor het milieu. Korte blootstelling aan deze stoffen kunnen al klachten als irritatie, duizeligheid, misselijkheid enzovoorts teweegbrengen. Langdurige blootstelling kan permanente gezondheidsschade veroorzaken. Via-MultiClean is 100% oplosmiddelvrij. Het is vervaardigd uit de nieuwste generatie plantaardige esters en daarmee ook nog eens volledig biologisch afbreekbaar. Via-MultiClean is dus veilig in gebruik voor zowel het milieu als de persoonlijke gezondheid.

 

Via-MultiClean is in eerste instantie een bitumenreiniger. Maar het kan zo veel meer. Het kan onder meer gebruikt worden als:

  • Ontvetter
  • Schuurmiddel
  • Vochtwerend middel
  • Kruipolie
  • Anti roest middel

 

En het kan meer reinigen dan alleen bitumen. Het reinigt ook moeiteloos inkt- en harsvlekken. En doordat Via-MultiClean geen oplosmiddelen bevat kan het ook gebruikt worden om coatings en kitten mee te reinigen.

Via-MultiClean is een veelzijdig reinigingsmiddel. Het reinigt eenvoudig machines en gereedschappen en beschermt deze daarnaast ook nog eens tegen roest. De smerende en vochtwerende eigenschappen zorgen ook nog eens voor een optimale bescherming van het gereinigde materiaal. En dat zonder oplosmiddelen en met 100% biologisch afbreekbare grondstoffen.

Meer weten over duurzaamheid en onze biobased asfaltreparatie producten? Vul onderstaand contactformulier in wij zullen contact met u opnemen. Liever zelf bellen? Ook dat kan. Voor noord Nederland belt u met Alex Baars op 06-1563 6021, voor zuid Nederland met Chris van Cleef op 06-1142 3271.

Wilt u meer weten?

Wij helpen u graag verder

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons op  +31 (0)575 545 193

Over de auteur

Alex Baars

+31 (0)6 15 63 60 21
alex@vialitbenelux.eu